Rozmarynowe filety z kurczaka

05.12.2019

Mocno ziołowe, soczyste filety z kurczaka. Idealne na kanapki, do obiadu lub jako składnik sałatki.

Składniki:podwójna pierś z kurczaka4 gałązki rozmarynu1/2 łyżeczki soli2 łyżeczki majeranku1 łyżeczka oregano1 łyżeczka tymianku2 łyżki masła1 łyżka oliwy z oliwekrękaw do pieczenia
Sposób przygotowania:
1. Filety umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym i oczyścić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close