Dożdżowa gwiazda z czekoladą

06.12.2019

Składniki:

Szklanka 250 ml
Średnica gwiazdy 24 cm

Rozczyn:

Mleko letnie 1/2 szklankiDrożdże 25 gMąka łyżkaCukier łyżkaCiasto:
Mąka pszenna 500 gMasło roztopione i przestudzone 50 gMleko 1/2 szklankiCukier 3 łyżkiJajkoSól szczyptaDodatkowo:ok. 6 pełnych łyżeczek kremu czekoladowegook. 3 łyżek lukru do dekoracji lub cukru pudru
Do miski

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close