Pasztet w żurawinowo – malinowej galarecie

15.12.2019

Domowy, mięsny, otulony słodką galaretą na bazie półsłodkiego wina, słodkich malin i żurawiny pasztet to świetny pomysł na świąteczną przekąskę.
Składniki:
Pasztet500g udka z kurczaka bez kości500g karkówki bez kości200g wołowiny300g wątróbki drobiowej9 ziaren ziela angielskiego4 listki laurowe2 marchewki1 pietruszka2 ząbki czosnku2 cebule2 jajka1 szklanka mleka1 kajzerkagałka muszkatołowasólpieprzoliwabułka tarta

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close