Bigos z czerwonej kapusty na słodko

16.12.2019

Składniki :

mała główka czerwonej kapusty1 cebula1 szklanka czerwonego wytrawnego wina1-2 goździki2-3 łyżeczki octu jabłkowegosmalec, u mnie gęsicukier, sól, pieprz
Przygotowanie:Kapustę obrać ze zwiędłych liści, poszatkowaćWrzucić do garnka i zalać wrzątkiem, odcedzić na sicie, pokrojoną cebulę przesmażyćKapustę wrzucić do garnka, zalać winem i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close