SAŁATKA ŚLEDZIOWA Z RYŻEM I KOPERKIEM

Składniki:
4 – 5 płatów śledziowych100 g ryżu (1 saszetka)3 jajka1 średni pomidor4 ogórki konserwowe1 średnia czerwona cebula1 puszka kukurydzy (240 g)1 – 2 łyżki majonezusólpieprz czarnypęczek posiekanego koperkuPrzygotowanie:
Ryż – zagotować w rondelku wodę, dodać sól. Woreczek ryżu włożyć do wrzątku. Gotować ok. 15 minut al dente. Wyjąc woreczek,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close