Sałatka z pieczonych buraków i gruszki

27.12.2019

Lekkie danie, w sam raz na raz. Można spakować do pudełka i zabrać na lunch lub drugie śniadanie.

2 porcje:
4 mniejsze buraki
50 g sera feta
1 gruszka
łyżka nasion słonecznika
łyżka nasion dyni
łyżka nasion sezamu
łyżka nasion siemienia
oliwa z oliwek
sok z cytryny
2 garści roszponki
sos balsamiczny

Umytą i osuszoną roszponkę wykładamy na talerz.
Gruszkę kroimy w cienkie plasterki.
Buraki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close