Ciasto Kora orzechowa

11.01.2020

Ciasto Kora orzechowa

Znany i lubiany przekładaniec z orzechami, galaretką, budyniem brzoskwiniowym, blatami bezowymi i delicjami. Ciekawe połączenie smakowe. Idealne ciasto na uroczystości rodzinne i inne przyjęcia. Polecam!

Składniki:

Ciasto:

6 białek

2 żółtka

150g drobnego cukru do wypieków

150g orzechów włoskich lub laskowych (lub pół na pół)

70g wiórków kokosowych

70g rodzynek

2 łyżki mąki pszennej

1 płaska

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close