Karkówka pieczona z pieczarkami, jabłkiem i ogórkiem konserwowym

Aromatyczna i krucha karkówka pieczona w naczyniu żaroodpornym z dodatkiem pieczarek, jabłkiem, papryką, ogórkiem konserwowym i zalewą pomidorową.

Karkówka z jabłkiem i pieczarkami – składniki:500-600 g karkówki1 duża cebula300 g pieczarek1 czerwona papryka0,5 żółtej papryki1 jabłko2 ogórki konserwowe0,5 szklanki zalewy z ogórków konserwowych3 łyżki pikantnego ketchupu3 łyżki koncentratu

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close