Wiosenny przekładaniec z młodą kapustą, wieprzowiną i ziemniaczkami

10.05.2020

Wiosenny przekładaniec z młodą kapustą, wieprzowiną i ziemniaczkami

No i mamy cały obiad za jednym zamachem, czyli kruche i aromatyczne mięsko duszone w soczystych warzywach i pyszne rumiane ziemniaczki. A wszystko to upieczone razem w jednym naczyniu. Rewelacyjny obiad z piekarnika.

Składniki:

ok 500g karkówki lub szynki wieprzowej

pół młodej kapusty

1 marchew

1/3

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close