Wieprzowina słodko-kwaśna

11.05.2020

Wieprzowina słodko-kwaśna

Proste, klasyczne i szybkie danie kuchni chińskiej. Do przygotowanie tej potrawy użyłam polędwiczki wieprzowej, którą smaży się bardzo krótko, oraz gotowej mrożonej mieszanki warzywnej dzięki czemu jest to obiad wręcz ekspresowy. Polecam!

Składniki:

1 polędwica wieprzowa

1 opakowanie mrożonki warzywnej (orientalnej, azjatyckiej lub do dań po chińsku)

1 szklanka ananasa

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close