Młode ziemniaczki

18.05.2020

Każda kucharka przygotowuje młode ziemniaki na swój sposób. Ja najbardziej lubię właśnie w takiej postaci 😉
Składniki:ziemniakisól (opcjonalnie)pieprzłyżeczka masłałyżka śmietany 18 %koperekZiemniaki obrać/obskrobać, umyć, ugotować w osolonej wodzie. Po ugotowaniu odlać wodę, dodać śmietanę, masło, koperek. Przykryć garnek i chwilę nim potrzepać. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Smacznego 😉

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close