Koktajl arbuzowo-bananowy z chlorellą lub bez

21.05.2020

Koktajl arbuzowo-bananowy sam w sobie jest bardzo pyszny i niezwykle orzeźwiający.Wraz z córką uwielbiamy takie połączenie.Ostatnio do koktajlu dodałam chlorelli, co zwiększyło jego wartość odżywczą.Chlorella posiada właściwości wzmacniające układ odpornościowy, odtruwa organizm z toksyn (ołowiu, rtęci, kadmu, pestycydów), wspomaga gojenie się ran, pozytywnie wpływa na zapalenie dziąseł, łagodzi napięcie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close