Tosty z jajecznicą, boczkiem i fasolką

21.05.2020

Dzisiaj troszkę bardziej obfite śniadanie na styl brytyjski, czyli tosty z jajecznicą fasolką i boczkiem.

Składniki:

pieczywo tostowe 6 sztukpuszka fasolki w sosie pomidorowym6 plastrów boczku 6 jajek 1 łyżka masłaprzyprawy: sól, pieprzszczypiorek do dekoracji

Przepis:

Pieczywo zapiekamy w tosterze,Na suchej patelni grillujemy plastry boczku,Fasolkę podgrzewamy,Jajecznicę smażymy na maśle, doprawiamy solą i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close