Udka kurczaka faszerowane mięsem i warzywami

21.05.2020

Udka kurczaka faszerowane mięsem i warzywami

Bardzo ciekawy i smaczny pomysł na chrupiącego i soczystego kurczaka z pysznym nadzieniem. Udka idealnie sprawdzą się na obiad, na przyjęcie, lub pokrojone w plasterki jako obkład na kanapki. Polecam!

Składniki:

6 udek (ćwiartek) z kurczaka

0,5kg mięsa wieprzowego mielonego

1 jajko

1/3 szklanki bułki tartej

30 dkg pieczarek

1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close