Schab w lekkim sosie pieczarkowo-cebulowym

30.05.2020

Pyszne mięsko w pysznym sosie – idealne na niedzielny obiad.

Składniki:
1 kg schabu1 cebula3-4 pieczarkiolej do obsmażenia mięsamąka krupczatka do obtoczenia mięsa1 suszony grzybeklistek laurowyziele angielskie1 łyżka śmietany 12-18%wodasól, pieprz1/2 łyżeczki kurkumymielona wędzona paprykanatka pietruszki
Sposób wykonania:
1. Mięso pokroić na plastry. Oprószyć pieprzem z obu

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close