Sałatka ryżowa z tuńczykiem i porem

03.06.2020

Witajcie. Dziś propozycja sałatkowa 😉

Składniki:
1 niepełna szklanka ryżu1 por1-2 puszki tuńczyka w sosie własnym1 por150 g wędzonego sera żółtegomajonezsól, pieprzsłodka papryka
Sposób wykonania:
1. Ryż ugotować na sypko w lekko osolonym wrzątku.
2. Tuńczyka i kukurydzę odsączyć z zalewy3. Pora pokroić w półplasterki, sparzyć wrzątkiem.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close