Młoda marchewka w miodowej glazurze

16.06.2020

Bardzo lubię glazurowaną marchewkę. Szczególnie taką młodą.

Pęczek marchewki, jaki kupiłam nie był zbyt duży, dlatego dodatkowo do obiadu przygotowałam surówkę z jabłek i kalarepy. Jeżeli chcecie podać wyłącznie samą marchewkę, możliwe, że trzeba będzie wykorzystać dwa pęczki

pęczek młodej marchewki2-3 łyżki miodusok z cytryny

Oczyszczone marchewki kroimy wzdłuż na pół, a

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close