Schab po kowalsku – krok po kroku

23.06.2020

Schab po kowalsku – krok po krokuSKŁADNIKI : (na 2 porcję)2 plastry schabu
6 pieczarek3-4 ogórki konserwowe
100 tartego sera gouda
2 łyżeczki majonezu
1 łyżeczka ketchup
1 jajko
bułka tarta
smalec lub olej do smażenia2 łyżki masła
sól, pieprz SPOSÓB WYKONANIA:Kotlety delikatnie rozbijamy. Doprawiamy solą, pieprzem.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close