Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i koperkiem

10.07.2020

Taką surówkę, jeśli jeszcze jej nie znacie, po prostu musicie sobie zrobić.

Jest pyszna i bardzo uniwersalna, będzie pasowała do większości dań mięsnych.

1 kapusta pekińska1 długi ogórek zielony1 pęczek koperku3 łyżki gęstej, kwaśnej śmietany 18 %2 łyżki majonezu (u mnie 1 łyżka kieleckiego, 1 łyżka majonezu babuni)odrobina soku z cytryny

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close