Roladki drobiowe z karmelizowaną marchewką

Smakowite roladki z karmelizowaną, słodką marchewką, która idealnie współgra z drobiowym mięsem. Roladki drobiowe z karmelizowaną marchewką – składniki:2 filety z piersi kurczaka (około 500-600 g)3 małe marchewki2 łyżki miodumąka2 jajkabułka tartaprzyprawy: sól i pieprzdodatkowo: olej do smażenia
Jak zrobić roladki drobiowe z karmelizowaną marchewką?Marchewki obierz, umyj i pokrój w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close