Surówka z jabłek i kalarepy

13.07.2020

Pyszna i chrupiąca surówka z jabłek i kalarepy. Świetnie komponuje się obok glazurowanej młodej marchewki.

Podałam ją do kurczaka w cieście francuskim.

2-3 jabłka2 kalarepy1 pęczek koperku3 łyżki gęstej, kwaśnej śmietanysól

Jabłka obieramy ze skórki, pozbawiamy gniazd nasiennych, kroimy w średniej wielkości kostkę.

Kalarepę obieramy, kroimy w średniej wielkości kostkę.

Koperek drobno siekamy.

Składniki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close