Potrawka z kurczaka

15.07.2020

Szybki sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu lub pieczonego udka z piekarnika.
Składniki:1 udko pieczone w piekarniku z dnia poprzedniegokawałek selera1 pietruszka1 marchewka250 ml bulionu1 łyżeczka masła1 łyżeczka mąki1 cebula100 ml śmietanki 30%Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę, zeszklić na maśle. Seler, marchewkę, pietruszkę obrać, zetrzeć na tarce na grubych

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close