Rolada twarogowo-miętowa z nadzieniem jagodowym

26.07.2020

Dziś polecam pyszną roladę twarogo-miętową na drożdżach z nadzieniem jagodowym. Tak naprawdę roladę tę można robić z ulubionymi owocami, które akurat macie pod ręką. Spróbujcie

Składniki:

– 360g mąki
– 180g twarogu półtłustego (drobno mielonego)
– 15g drożdży świeżych lub 1 łyżeczka drożdży instant
– 2 jajka
– 70ml mleka
– 60g miękkiego masła
– 60g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close