Puszyste placki na śmietanie

Bardzo smaczne, puszyste i delikatne placuszki na kwaśnej śmietanie.Racuchy na śmietanie – składniki:2 jajka3 łyżki brązowego cukru300 g kwaśnej śmietany 18%1,5 szklanki mąki1 łyżeczka proszku do pieczeniacukier puder do oprószeniadodatkowo: olej do smażenia
Jak zrobić racuchy na śmietanie?Jajka ubij z cukrem na jasną i puszystą masę.Dodaj śmietanę, zmiksuj. Kolejno dodaj

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close