ciasto margerytka bez pieczenia

[Głosów: 5 Average: 5/5]

składniki:
600 ml śmietanki 30%
3 galaretki pomarańczowe + 600 ml gorącej wody
2 galaretki cytrynowe + 600 ml gorącej wody
biszkopty na spód ciasta
ciasteczka w kształcie kwiatka z marmoladą

wykonanie:
Dno foremki (ok.22x32cm, wyłożoną papierem do pieczenia) wykładamy biszkoptami. Galaretki pomarańczowe rozpuszczamy w gorącej wodzie i odstawiamy do wystudzenia.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close