Ciasto pinacolada

01.08.2020

12 porcji:
200 g mielonych migdałów
40 g wiórków kokosowych
1 łyżeczka proszku do pieczenia
50 g ksylitolu
3 jajka
1 mniejszy banan
1/2 jabłka, ok. 100 g
ok. 100 g świeżego ananasa
szczypta soli

W misce mieszamy suche składniki. Ananasa kroimy w kostkę, banana ugniatamy widelcem, jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach. Jajka ubijamy na gładką masę, dodajemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close