Jabłecznik na cieście krucho-drożdżowym

09.09.2020

Przepyszny i prosty w przygotowaniu jabłecznik na cieście krucho-drożdżowym. Cała blacha zniknęła w niecałą dobę :). Rodzina była zachwycona!. Wyśmienite o każdej porze. Gratka dla wielbicieli jabłkowych wypieków.

Składniki na rozczyn z drożdży:

50 gram świeżych drożdży4 łyżki ciepłego mleka1 łyżka cukru

Składniki na ciasto:

3 szklanki mąki, składniki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close