Biszkopt z musem pomarańczowym i cytrynową pianką

12.09.2020

Kolejne wspaniałe, lekkie i orzeźwiające ciacho.

Cieniutki biszkopt. Masa budyniowa przygotowana na soku pomarańczowym. Następnie dwie warstwy (choć kolorystycznie u mnie zlały się w jedną) pianki z mleczka zagęszczonego niesłodzonego i galaretki. Mandarynki z puszki i galaretka.

Ciasto jest smaczne, ładnie wygląda i dobrze się je kroi.

Biszkopt:

3 duże jajka3 łyżki cukru3 łyżki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close