Raffaello z borówkami

Wyśmienite ciasto bez pieczenia z wiórkami kokosowymi, którego słodycz przełamują borówki zatopione w galaretce jagodowej.

Raffaello z borówkami – składniki:

500 g mascarpone3 łyżki cukru pudru100 g białej czekolady1 szklanka wiórków kokosowych1 galaretka jagodowa1 szklanka wrzątkuokoło 200 g borówek amerykańskich400 ml śmietany kremówki 30%2 łyżeczki żelatyny1/4 szklanki wrzątku2 łyżki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close