Sałatka brokułowa z jajkami, kukurydzą i tuńczykiem

25.09.2020

2 brokułyok. 200 g tuńczyka (ja kupuję w słoiczku, te z Lidla)1/2 puszki kukurydzy6 jajek2 łyżki gęstej, kwaśnej śmietany 18%2 łyżki majonezu1 łyżeczka musztardysól, pieprz

Brokuły dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonej i lekko osłodzonej wodzie. Odcedzamy. Gdy przestygną, dzielimy na jeszcze mniejsze kawałki.

Jajka gotujemy na twardo. Po przestudzeniu obieramy je

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close