Kotleciki drobiowe po meksykańsku

08.10.2020

Kotleciki drobiowe po meksykańsku

Soczyste i aromatyczne kotleciki z kurczaka w rumianej oraz mega chrupiącej panierce. Pyszne danie, które z pewnością zasmakuje wszystkim domownikom. Kotlety możemy podać z salsą warzywną wykonaną z pomidora, ogórka kiszonego i cebuli. Polecam!

Składniki:

2 pojedyncze filety z kurczaka

sól i pieprz

PANIERKA:

1/2 szklanki mąki

1 jajko

3/4 szklanki bułki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close