Pieczone udka z ziemniakami w sosie śmietanowo-musztardowym

11.10.2020

Pieczone udka z ziemniakami w sosie śmietanowo-musztardowym to pyszny i prosty w przygotowaniu obiad dla całej rodziny. Podany z ulubioną domową surówką smakuje wyśmienicie.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Składniki:

1 kg kawałków kurczaka, mogą być udka, podudzia lub pierśkilka dużych ziemniaków ok 3/4 kg3 czubate łyżeczki musztardy, u mnie sarebskaok 300

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close