Potrawka z sercami drobiowymi, kaszą bulgur i włoszczyzną

14.10.2020

Idealne danie na jesienne dni i nadchodzącą zimę. Super rozgrzewa i syci na długo.

Składniki:100g serc drobiowych50g kaszy bulgur suchej + 200ml wody250g włoszczyzny mrożonej200ml wodyprzyprawy: jarzynka bez soli, czosnek granulowany, pieprz czarny, koperek suszony, zioła prowansalskie, papryka wędzona
Sposób przygotowania:Do wrzącej, osolonej wody wrzucić kaszę bulgur.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close