Tarta z porem i pieczarkami

27.10.2020

Co powiecie na pyszną wytrawną tartę z porem i pieczarkami zapieczonymi pod najlepszym na świecie serowo-pietruszkowym beszamelem?

Jeżeli lubicie pieczarki i jednocześnie szukacie opcji na niebanalną, ciepłą kolację, myślę, że to może być dobry wybór.

Ciasto:

200 g mąki115 g masła4 łyżki zimnej wody2 szczypty soli1/3 łyżeczki cukru

Farsz:

3 większe pory300 g pieczarek2 łyżki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close