Dwukolorowe ciasto dyniowe z czekoladą

Dwukolorowe ciasto dyniowe z czekoladą

Składniki:1 szklanka purée z dyni (przepis na purée z dyni na stronie Małej Cukierenki)2 jajka160ml oleju1 szklanka jasnego brązowego cukru2 szklanki mąki pszennej (użyłam tortowej)szczypta soli1 płaska łyżeczka sody1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżeczka cynamonupo 1/2 łyżeczki zmielonego imbiru, kardamonu, gałki muszkatołowej1/4 łyżeczki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close