Zupa ogórkowa V

04.11.2020

Kolejna odsłona zupy ogórkowej 😉

Składniki:0,7 litra rosołu1 marchewka1 pietruszkakawałek selera4 ziemianki5 ogórków kiszonych2 łyżki oliwymaggi sólpieprzNa patelnię wlać oliwę, dać obrane i pokrojone w kostkę marchewkę, seler, ziemniaki i pietruszkę, przesmażyć (ciągle mieszając). Wrzucić do rosołu. Gotować aż warzywa zmiękną. Na patelnię dać starte na grubych oczkach ogórki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close