Pieczeń z wątróbką

06.11.2020

Składniki :

1,30 kg szynki z dzika50 dag wątróbki wieprzowej45 dag karkówki3 duże jajka2 duże cebule3 duże świeże grzybysól, pieprz, majeranek, gałka muszkatołowa, papryka mielona ostraok. 1/2 szklanki kaszy manny
Przygotowanie:Surowe mięso z dzika i karkówkę mielimyUmytą wątróbkę gotujemy z obraną cebulą, dokładamy również kilka ziaren pieprzu oraz liść laurowy,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close