krem maślany z mlekiem skondensowanym

[Głosów: 6 Average: 5/5]

składniki:
200 g masła najlepiej z zawartością tłuszczu 82%, w temperaturze pokojowej
180 g mleka skondensowanego słodzonego, w temperaturze pokojowej
opcjonalnie:
barwniki spożywcze

wykonanie:
Masło miksujemy na puszystą jasną masę. Dodajemy powoli mleko skondensowane i miksujemy na gładki, gęsty krem. Do gotowego kremu możemy dodać barwnik spożywczy. Gotowym kremem możemy „tynkować”

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close