Pasta z pestek dyni i pieczonych warzyw

Tym razem pasta z wykorzystaniem pestek dyni a nie słonecznika. Postępuj się z nimi identycznie. Z dodatkiem warzyw i imbiru. Idealna do pieczywa. Polecam jak zawsze domowe. Najlepsze:)

Składniki:

100g pestek dyni1 mała cebula1 niewielka czerwona papryka1 średnia marchewkaświeży imbir ok.10g1/2 łyżeczki kurkumy1/2 łyżeczki papryki słodkiej1/3 łyżeczki papryki ostrejsól, pieprz

Pestki dyni

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close