Pierogi z kapustą i grzybami

18.11.2020

Składniki:
(na ok. 50 sztuk)

Ciasto:Mąka pszenna 500 gOlej 3 łyżkiWoda gorąca 1 i 1/4 szklankiSól łyżeczkaFarsz:Kapusta kiszona 800 gGrzyby suszone 40 gCebula średniaSólPieprzPrzygotowanie:

Grzyby namoczyć w wodzie całą noc. Kolejnego dnia ugotować w tej samej wodzie do miękkości ok 1 godzinę.

Kapustę ugotować od miękkości z dodatkiem

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close