TORT BOŻO NARODZENIOWY

Biszkopt goździkowy:

6 jajek6 łyżek cukru6 łyżek mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia0,5 łyżeczki mielonych goździkówMasa o smaku korzennym:
2 opakowania budyni śmietankowych bez cukru0,5 szklanki cukru500 ml mleka250 g margaryny4 łyżeczki kremu o smaku ciasteczek korzennychKrem bakaliowy:200g gorzkiej czekolady120 g rodzynek sułtańskich50 g kandyzowanej skórki pomarańczowej50 g suszonej kandyzowanej żurawiny50

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close