Sałatka warstwowa

23.11.2020

Łatwa i niezwykle szybka do przygotowania sałatka warstwowa, która obłędnie wygląda w przeźroczystych naczyniach.

Składniki:

400g boczku wędzonego 300g cebuli200g majonezu120g ketchupu300g obranych ogórków kiszonych150g kukurydzy6 jaj ugotowanych na twardo100g żółtego sera200g pekińskiej

Sposób przygotowania:

Pokrojony w kostkę boczek smażę. Na wytopionym tłuszczu smażę cebulę pokrojoną w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close