Kkanpunggi – pikantny smażony kurczak po koreańsku

01.12.2020

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kkanpunggi – pikantny smażony kurczak po koreańsku

Chrupiący, aromatyczny, pikantny i czosnkowy po prostu pyszny, taki jest właśnie kkanpunggi, czyli smażony kurczak po koreańsku z dużą ilością czosnku, pora i sosu sojowego. Poniżej sprawdzony przepis na ten koreański przysmak.

Kkanpunggi – pikantny smażony kurczak po koreańsku

Składniki:

Dwa pojedyncze filety

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close