Faszerowana rolada schabowa

04.12.2020

Faszerowana rolada schabowa

Bardzo smaczna i pięknie kolorowa pieczeń schabowa faszerowana mielonym mięsem, żółtym serem i warzywami. Wspaniale smakuje zarówno na ciepło, jak i jako zimna przekąska. Polecam!

Składniki:

ok 1,5 kg schabu bez kości

0,5 kg wieprzowego mięsa mielonego (najlepiej grubo mielonego)

1 pęczek pietruszki

pół czerwonej papryki

pół czerwonej cebuli

4 – 6 plasterków

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close