MUFFINY PIERNIKOWE Z AJERKONIAKIEM

Składniki:

Ciasto:

1 jajko3/4 szklanki cukru200 g mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia1 łyżeczka sody oczyszczonej1 łyżka przyprawy do piernika80 ml oleju roślinnego200 ml mlekaBudyń ajerkoniakowy:1 opakowanie budyniu o smaku ajerkoniaku (adwokat)500 ml mleka

Przygotowanie:

Budyń ajerkoniakowy (adwokat) – 1 opakowanie budyniu rozpuścić w 3/4 szklane zimnego mleka, pozostałe mleko zagotować

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close