Zapiekanki meksykańskie

04.01.2021

Zapiekanki meksykańskie

Chrupiące i pikantne zapieksy, które można także po upieczeniu podzielić na mniejsze porcje i podać na przyjęciu jako pyszną przekąskę.

Składniki:

Bagietki lub podłużne bułki

Farsz:

350g mielonego mięsa wołowego

1 cebula

2 ząbki czosnku

1 czerwona papryka (lub po około 1/3 papryki czerwonej, żółtej i zielonej)

1-2  papryczki chilli

1/2 szklanki kukurydzy konserwowej

2-3 pomidory

1/4 szklanki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close