Ciasto Katarzyny

23.01.2021

Przepis na pyszne, autorskie ciasto, które szybko przygotujesz, a jeszcze szybciej zniknie ze stołu.

Składniki oraz sposób przygotowania

Biszkopt:

6 jajszklanka mąki pszennejpól szklanki cukru kryształułyżeczka proszku do pieczenia

Masa kremowa:

2 śmietanki 30% łaciata każda po 250 mlpól szklanki cukru pudrugalaretka truskawkowa

Na wierzch:

pokrojone w plasterki banany (u mnie wyszły 3

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close