Kasza gryczana z pieczarkami

26.01.2021

Wspaniała kasza, którą można podać do obiadu zamiast ziemniaków lub zjeść solo.

Składniki:

1/2 szklanki kaszy gryczanej1 szklanka wody5-6 pieczarek1/2 cebulisól, pieprzolej

Sposób wykonania:

1. Kaszę i wodę umieścić w garnku. Lekko posolić. Gotować do miękkości na małym ogniu pod przykryciem.

2. Cebulkę posiekać, pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close