Roladki szynkowe z pieczarkami w galarecie

06.02.2021

Pyszna przekąska. Idealna na różne uroczystości małe i duże 😉

Składniki:

duże plastry szynki konserwowej – ok 15 sztuk100 g serka topionego naturalnego400 g pieczarek1/2 cebulisól, pieprz 300ml rosołu lub innego bulionu1 kopiasta łyżeczka żelatynydo dekoracji: ugotowana marchewka z rosołu, oliwki, ewentualnie zielona pietruszka

Sposób wykonania:

1. Pieczarki obrać, zetrzeć na tarce

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close