Gulasz z żołądków i serduszek drobiowych

24.02.2021

Gulasz z żołądków i serduszek drobiowych to pomysł na szybki i smaczny obiad. Idealnie smakuje z ryżem, kaszą – czy kopytkami.

Składniki

żołądki i serca drobiowe2-3 cebulemąkawodasłodka śmietanawegetaczosnekczerwona papryka w proszku

Przygotowanie

Obieram cebule, kroję w kostkę (taką grubszą) wrzucam cebulkę na rozgrzany tłuszcz. Żołądki i serduszka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close